over-ons

Over bouwbedrijf VanSelm&Mars

Maak kennis met het vakmanschap van Bouwbedrijf vanSelm&Mars in Amersfoort, waar duurzaamheid, passie en ervaring samenkomen.
Sinds 2019 is ons bedrijf uw betrouwbare partner voor diverse bouwprojecten in Amersfoort en omgeving. Klantgericht werken staat centraal in onze filosofie, waarbij wij trots en dankbaar zijn voor het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Met onze artistieke ideëen, jarenlange expertise en toewijding voor onze projecten realiseren wij resultaten die voldoen aan de hoogste verwachtingen van onze opdrachtgevers...van totaalrenovaties tot aanbouwprojecten.

Bouwbedrijf VanSelm&Mars staat voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid in elke stap van het bouwproces, tegemoetkomend aan uw wensen.

Van vrienden naar ondernemende compagnons 

Wij zijn Bas van Selm en Wilco Mars, twee enthousiaste timmermannen met jarenlange ervaring in de bouwwereld.

Na vele jaren vriendschap zijn wij op 1 augustus 2019 ons mooie bouwbedrijf in Amersfoort gestart. We zijn klein begonnen, maar hebben inmiddels een mooi portfolio opgebouwd en een tiental werknemers in dienst.

We werken voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers en realiseren de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Klantgericht werken is een belangrijke pijler waar onze bedrijfsfilosofie op gebaseerd is. Het maakt ons trots en dankbaar voor het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Met dat vertrouwen realiseren wij de mooiste resultaten.

bas_en_wilco


gertjan_van_den_brink

U kunt vertrouwen op wat wij bouwen

Bij al onze projecten kunt u vertrouwen op wat wij bouwen.

Wij garanderen u een optimale kwaliteit en werken met hoogwaardige materialen. 

Wij geloven in sterke klantrelaties als fundament voor succesvolle bouwprojecten. Met toewijding en expertise realiseren we uw visie, met aandacht voor uw wensen en behoeften.Welkom in onze werkplaats in Amersfoort

In onze werkplaats, het kloppende hart van ons bedrijf, komt vakmanschap tot leven en worden ideeën werkelijkheid.
Onze gespecialiseerde vakmensen werken hier met passie, zorg en precisie met hoogwaardige bouwonderdelen en -constructies.
Met geavanceerde apparatuur en een schat aan ervaring streven we naar perfectie in elk project. Van hieruit vertrekken de producten naar de bouwlocatie, waar ze deel zullen uitmaken van de realisatie van uw droomproject.


Ontdek de ambachtelijke kwaliteit en het vakmanschap dat onze werkplaats in Amersfoort kenmerkt, en laat ons uw bouwplannen tot leven brengen met onze maatwerkoplossingen.


Duurzaamheid staat voorop

Ons team van gespecialiseerde vakmensen realiseert met duurzame bouwonderdelen en constructies uw beoogde verbouwing of renovatie, uiteraard met oog voor detail en kwaliteit. Vanuit onze werkplaats vertrekken onze duurzame producten naar de bouwlocatie, waar ze een integraal onderdeel zullen worden van uw duurzame bouwproject. Ervaar de ambachtelijke kwaliteit en toewijding die onze werkplaats kenmerkt, en laat ons samen met u een duurzame toekomst opbouwen.

coen_hesselink

Contact met Bouwbedrijf van Selm en Mars

 

Naar projectoverzicht